open-navfaktor-logo
search
Nije uspio
Je li Dodikova cirkusijada bila pokušaj da isprovocira otkazivanje sjednice?
Današnje "bančenje" Milorada Dodika člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine u zgradi Predsjedništva BiH, dovođenje harmonikaša, partijanera Staše Košarca, ispijanje alkohola, naišlo je na osudu javnosti.
18.10.2021. u 19:33
get url
text
Milorad Dodik sa mikrofonom
Milorad Dodik sa mikrofonom

Nije Dodik ponizio institucije naše zemlje, već isključivo sebe i samo sebe. Došao je s ciljem da provocira kako bi izazvao incidente, kako bi spriječio održavanje sjednice Predsjedništva Bosne i Hercegovine, međutim, nije se dogodilo niti jedno, niti drugo.

VEZANI TEKST - Političari o Dodiku i harmonici: Nekakav ludak dođe u Predsjedništvo, pjeva i misli da je velika Srbenda

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović su, kako i priliči u ovakvoj situaciji, prepustili Dodiku da još jednom padne na niske grane, a potom ga "natjerali" da uđe na sjednicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

I na sjednici je "briljirao" svojim neznanjem pa ni danas nije dao podršku niti jednoj odluci, a za pojedine je tražio odlaganje, pa tako nije prošlo ni 12,7 miliona KM za obnovu vodovoda u manjem bh. entitetu RS. 

Njegovo današnje ponašanje pojedinci iz opozicije u RS-u su nazvali šizofrenijom koja vuče na dno, a sve u namjeri da Dodik skrene pažnju sa gorućih i katastrofalnih stvari u RS-u poput liječenja pacijenata industrijskim kisikom, pljačke i haosa u zdravstvu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.