open-navfaktor-logo
search
Predsjednik SDA
Izetbegović u posjeti Tešnju: Razgovor sa članovima Povjereništva, organiziran i tradicionalni narodni iftar
Autor: Faktor
17.03.2024. u 19:40
get url
text
Izetbegović u Tešnju
Izetbegović u Tešnju
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović sastao se danas u Tešnju sa članovima Povjereništva Općinske organizacije SDA Tešanj, predvođenim predsjednikom Povjereništva Suadom Huskićem.
Na sastanku je razgovarano o aktivnostima koje trenutno provodi Povjereništvo OO SDA Tešanj te prioritetima u djelovanju u narednom periodu. Istaknut je trend podmlađivanja strukture OO SDA Tešanj i rasta broja članova, kao i jačanja sinergije sa uspješnim privrednicima sa ovog područja.
Izetbegović je naglasio značaj Tešnja, naročito u kontekstu razvoja privrede Bosne i Hercegovine, ali i u političkom organizovanju, s obzirom da je Tešanj prva sredina koja se odazvala pozivu na osnivanje SDA.
Na sastanku je također razgovarano o društveno-političkim aktuelnostima u Bosni i Hercegovini i Federaciji BiH. Sastanku je prisustvovao i predsjednik Kantonalnog odbora SDA Zeničko-dobojskog kantona Nermin Mandra. Večeras će u SRC Tešanj biti održan tradicionalni narodni iftar u organizaciji OO SDA Tešanj, saopćeno je na zvaničnoj Facebook stranici predsjednika SDA.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.