open-navfaktor-logo
search
Najljepše želje
Dodik poslao Putinu "ljubavno" pismo: Poštovani predsjedniče...
Ruski predsjednik Vladimir Putin danas slavi rođendan, a priliku da mu čestita nije propustio predsjednik entiteta Republika Srpska Milorad Dodik koji je, na platformi X, Putinu posvetio nekoliko redaka.
07.10.2023. u 12:35
get url
text

- Poštovani predsjedniče Putin, zadovoljstvo mi je da Vam uputim tople i iskrene čestitke povodom Vašeg rođendana. Posvetili ste život visokoj i plemenitoj misiji - služenju svom narodu, stekli ste neosporan autoritet kao sjajan političar i izuzetan profesionalac.

Vaša politička mudrost, principijelnost i dosljednost doprinose jačanju odnosa između naših bratskih naroda, međusobnog razumijevanja i podrške, na čemu vam iskreno i od srca zahvaljujem.

Pridajem veliki značaj razvoju odnosa Ruske Federacije i Republike Srpske i spreman sam da zajedno s Vama dodatno uložim napore kako bismo naše prijateljske odnose unaprijedili i podigli na još viši nivo.

Uz najljepše želje za dobro zdravlje, blagostanje, istrajnost i uspjeh u profesionalnom i ličnom životu, upućujem Vam izraze mog dubokog poštovanja i uvažavanja - napisao je Dodik. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.