open-navfaktor-logo
search
Đajić se ludo zabavlja
Direktora Kliničkog centra u Banjoj Luci "pogodila" pjesma "Doktor", pogledajte te plesne pokrete
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, i Vlado Đajić, direktor Kliničkog centra RS-a u Banjoj Luci i šef banjalučkog SNSD-a, godinama se međusobno prozivaju po medijima i društvenim mrežama, pa su nastavili i u ovoj godini. Ovog puta je Stanivuković na mrežama objavio video Đajića kojeg je načisto "raznijela" pjesma "Doktor" srbijanske folkerke Cece, supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.
05.01.2024. u 13:33
get url
text

VEZANI TEKST - Nova godina, stari problemi: Zbog neusvajanja rebalansa opet protesti u Banjoj Luci, upitan javni prijevoz, plaće...

Stanivuković je isprozivao Đajića zbog brojnih problema kako u Kliničkom centru, tako i u samom gradu Banja Luka. 

- Vidno zabrinuti doktor prvih novogodišnjih dana zbog brojnih problema koje je namjerno stvorio!

Prvi put u historiji UKC-a nijedna angio sala za pacijente u predinfarktnom i infarktnom stanju ne radi, pa se pacijenti moraju slati u Prijedor ili Bijeljinu!

Zabrinut je i zbog toga što je:

Banju Luku odveo u blokade, izveo traktore na ulice, oduzeo ljudima plaće, prijekopotrebna socijalna davanja, stipendije đacima, blokirao javni prijevoz, spriječio rebalansa budžeta.

Ipak, njihov plan je jasan - blokada Banje Luke - zato je tolika radost njega i njegovog poslušnika Ljube Ninkovića! - napisao je Stanivuković uz video Đajića, kojeg su Stanivuković, opozicioni političari i pojedini novinari prozvali nadimkom Crta, tvrdeći zapravo da se direktor UKC-a drogira. 

Đajić je čak prošle godine, nakon niza prozivki da koristi narkotike, ustvrdio javno kako se testira i da su rezultati pokazali kako je - čist. 

- Rezultati analiza svih deset narkotika na koje sam se danas testirao u zagrebačkom laboratoriju bili su, naravno, negativni – napisao je Đajić, a ta objava je podijeljena i na zvaničnoj stranici banjalučkog SNSD-a.

I dok Stanivuković proziva Đajića za brojne probleme u gradu na Vrbasu, Đajić se ludo zabavlja. Evo i videa:

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.