19:20 / 20.12.15

Potvrđena ekskluzivna informacija Faktora: Amra i Džeko bebu očekuju u martu ili aprilu

Naša jučerašnja ekskluzivna informacija da je jedna od najljepših Bosanki Amra Silajdžić trudna i da će naša nogometna zvijezda i kapiten reprezentacije Edin Džeko postati otac, bila je top tema razgovora većine Bosanaca i Hercegovaca.

Informaciju su prenijeli brojni mediji u našoj zemlji, a Faktor ekskluzivno objavljuje  fotografiju koja je nastala početkom novembra i koja potvrđuje da je Amra trudna, jer se na njoj već vide znaci trudnoće kod bh. ljepotice. Kako su nam rekli bliski prijatelji najpoznatijeg para u našoj zemlji, uz uslov da ostanu anonimni, Amra je u petom mjesecu trudnoće i trebala bi se poroditi krajem marta ili u aprilu.

edindzeko-amrasilajdzic1

 

Podsjetimo, Amra i Edin su u vezi od sredine 2012. godine. Više od tri godine uživaju u prelijepoj i stabilnoj vezi, skoro bez ikakvih trzavica. Posljednje ljeto proveli su na nekoliko atraktivnih destinacija, a najviše su se zadržali u Dubrovniku, gdje je naš Dijamant kupio luksuznu vilu.

Par je posljednjih godina zajedno obišao brojne svjetske destinacije, a u posebnom sjećanju im je ljetovanje iz 2013. godine, kada su odmarali na jednom od najpopularnijih svjetskih ljetovališta, Maldivima.

(D. Zeba / Faktor.ba)

Tagovi: roditelji