navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
"Emotivno miniran"

Zvonimir Đukić Đule za Faktor: Sljedeći spot bit će posvećen Indijancima

Videozapis je urađen po nesvakidašnjem scenariju za današnje vrijeme, a po ugledu na kaubojske filmove sa Divljeg Zapada

Objavljeno: 17.12.2019. u 11:26
get url
text

Popularni beogradski bend "Van Gogh" objavio je spot za pjesmu "Emotivno miniran". Videozapis je urađen po nesvakidašnjem scenariju za današnje vrijeme, a po ugledu na kaubojske filmove sa Divljeg Zapada.

Spot nas muzikom, dinamikom, zvučnim efektima i autentičnim kostimima toga doba uvodi u priču u kojoj glavni lik Prljavi šerif (Zvonimir Đukić Đule) u nemogućnosti da se izbori s ljubavnim duhovima u miru sopstvene duše, dopušta da ga poraz savlada i svoj ljubavni peh pretvara u osvetu i potjeru za Divljom rijekom (Bojana Ordinačev).

Potjera u kojoj mu pomažu članovi njegove bande: Hladni barmen (Srboljub Radivojević Srba), Kobni bogataš (Dejan Ilić-Cvika) započinje nemilosrdnom akcijom pljačke u vozu. Spot je sniman u novembru na lokalitetu nesvakidašnje vestern atrakcije u gradu El Paso City na Zlatiboru.

- Priznajem, na snimanju smo se igrali kao djeca. Uživali smo u ulogama koje su nam dodijeljene. Bili smo kauboji i sve je bilo kao u boji. Ideja je bila da pobjegnemo od klišea, da izađemo iz vremenskih okvira, na trenutak se izuzmemo iz slike sadašnjice i prepustimo čarima putovanja kroz vrijeme. Kada su kaubojski filmovi u pitanju, omiljeni mi je "Sedmorica veličanstvenih", snimljen 1960. u režiji Johna Sturgesa, a od novijih "Đango". Omiljeni glumac mi je Clint Eastwood - kaže Đule koji za Faktor otkriva da će sljedeći spot biti posvećen Indijancima.

Posljednjih sedmica Đule je uživao i na nekoliko koncerata Zdravka Čolića u Beogradskoj Areni.

- Zdravkove pjesme su kao emotivni vremeplov. Sve hit do hita. Od generacije do generacije. Divno je svaki put čuti ih i bar na trenutak vratiti mnoge uspomene. Iskreno, odem na svaki Zdravkov koncert. Malo se družimo, ispričamo, nasmijemo i nazdravimo pred koncert. Sve to, naravno, bude sa dozom mjere i ukusa i kad Zdravko krene ka bini, putovanje kroz vrijeme počinje. Tek kad čujem moju omiljenu "Dobra vam noć prijatelji, dobra vam noć dobro mi došli...." ne mogu, a da se ne sjetim prvog poljupca – ističe Đukić.