open-navfaktor-logo
search
Sada i zvanično
Zastupnica u Skupštini KS Amra Junuzović-Kaljić postala članica Naroda i pravde
Amra Junuzović-Kaljić, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, nova je članica Naroda i Pravde, saopćeno je iz ove stranke.
11.02.2021. u 19:38
get url
text

Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo danas je zvanično pristupila Narodu i pravdi čime je zastupnički klub ove stranke u Skupštini KS dobio osmog zastupnika.

VEZANI TEKST - Skupština KS: Zastupnica Amra Junuzović-Kaljić napustila NBL

- Ja sam ljekar, pedijatar sa višedecenijskim praksom rada sa djecom. Profesija me orijentirala prema mladima, roditeljima, djeci, budućnosti… U Narodu i pravdi sam našla sagovornike i ljude sa širokim pogledom na naše društvo i potrebom da sučeljavanje sa problemima u društvu rješavamo upravo gradeći bolju budućnost za generacije koje dolaze. Neka svaka naša aktivnost bude temelj bolje budućnosti - kazala je Junuzović-Kaljić.

Iz ove stranke ističu kako im je izuzetno zadovoljstvo što se njihovom timu priključila zastupnica Junuzović-Kaljić.

- Svojom stručnošću i iskustvom te posebno ugledom koji uživa u svojoj zajednici, bit će to značajno pojačanje za naš tim, posebno na području Starog Grada - kazao je Damir Faruk Saračević, predsjednik Povjereništva Naroda i pravde Stari Grad.

Faktor je još krajem novembra pisao kako je Junuzović-Kaljić napustila Nezavisnu bosanskohercegovačku listu kao i da planira da pristupi Narodu i pravdi što ona tada nije željela potvrditi. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.