navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ošamario ga

Will Smith se izvinio Chrisu Rocku

Will Smith se izvinio Chrisu Rocku jer ga je ošamario na dodjeli Oscara. Glumac je izvinjenje objavio na svom Instagramu.

Objavljeno: 29.03.2022. u 08:01
get url
text
Will Smith, Chris Rock
Will Smith, Chris Rock

Ošamario ga je jer se šalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith koja nema kosu, a izgubila ju je jer se godinama bori sa autoimunom bolesti.

- Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je prevelika za mene i reagirao sam emotivno - započeo je Smith i dodao:

- Želim ti se javno izviniti, Chris. Nije bilo uredu i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu ukazivali na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se želio izviniti Akademiji, producentima emisije, svim sudionicima i svima koji su gledali širom svijeta.

Želio bih se izviniti porodici Williams i mojoj porodici King Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zamrljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas. Radit ću na sebi. Iskreno, Will - napisao je Smith.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)