navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Besprijekorno obučena

Vojvotkinja na kratkoj turneji pokazala da su duži kaput i visoke čizme modna kombinacija bez premca

Kraljevsku turneju Engleskom, Škotskom i Walesom, Kate Middleton i princ William službeno su završili sinoć dolaskom u večernjim satima u dvorac Windsor kako bi se ponovo susreli s članovima porodice na čelu sa kraljicom Elizabetom.

Objavljeno: 09.12.2020. u 11:07
get url
text

Zbog pandemije kraljica Elizabeta ove godine odlučila je otkazati tradicionalno praznično okupljanje porodice u Sandringhamu, a u razgovoru sa stanovnicima Cardiffa Kate i William priznali su kako još uvijek ne znaju na koji će način proslaviti nadolazeće praznike.

Naravno, vojvotkinja je i ovog puta svojim modnim izdanjima oduševila kritičare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridges Family (@thecambridgesnews)

U glavnom gradu Walesa 38-godišnja Kate dala je do znanja kako je spremna za novu prazničnu sezonu.

Stanovnike Cardiffa britanska miljenica pozdravila je u crvenom kaputu Alexander McQueena u kombinaciji s crnom dolčevitom te šalom i suknjom dizajnerice Emilije Wickstead, kojima je dominirao uzorak tartan.

Tokom turneje vojvotkinja od Cambridgea pronašla je dobitnu modnu formulu, a ona se prvenstveno odnosi na kombinaciju elegantnog kaputa s visokim čizmama i dodatkom rukavica – izdanju kakvo je nakon posjete Cardiffu reinterpretirala dolaskom u dvorac Windsor.

Za susret s kraljicom i ostalim članovima dinastije Windsor, Kate je odjenula već viđeni kaput koji je samo za nju kreirao brend Catherine Walker, a koji se ističe strukiranim krojem, šumski zelenom bojom i dvorednim kopčanjem.

Kaput je naglasila zelenim krznenim ovratnikom brenda Troy London, zaokruživši ga nezaobilaznim rukavicama i visokim čizmama s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena.