open-navfaktor-logo
search
Novi blog
Vasković pita: Posjeduje li MUP RS-a snimak zvjerskog premlaćivanja Dragičevića?
Osim Kostreševića, u svom novom blogu on ponovo proziva i tužioce Želimira Lepira, Dalibora Vreću i Zoricu Baroš, koje je nazvao "zločinačkim tužilačkim trojcem", ali i predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltiju 
14.10.2018. u 14:07
get url
text

Banjalučki novinar i bloger Slobodan Vasković objavio je danas novi blog u kojem je, na njemu svojstven način, postavio više pitanja čelnicima MUP-a i pravosuđa u Republici Srpskoj.

Sinišu Kostreševića iz Uprave krim-policije, koji vodi istragu ubistva Davida Dragičevića, pitao je da li je tačno da je UKP MUP RS-a u posjedu snimka, kako navodi,  zvjerskog premlaćivanja ovog 21-godišnjaka u ranim jutarnjim satima 18. marta ove godine, kao i da li su identifikovane osobe sa tog snimka.

- Ako je tačno da ste u posjedu tog snimka, kome ste ga pokazali i kakve su reakcije bile?

- Da li ste identifikovali onaj sivi automobil, iz noći 17/18.03., kada je teško pretučeni David Dragičević otet, (za taj automobil sam vas već pitao) i ako jeste kome pripada?

- Da li vam je mučno sjediti sa Draganom Lukačem, Darkom Ilićem i posebno Darkom Ćulumom? - pita Vasković.

U svom novom blogu on ponovo proziva i tužioce Želimira Lepira, Dalibora Vreću i Zoricu Baroš, koje je nazvao "zločinačkim tužilačkim trojcem".

- Ko vam je zabranio da podignete optužnicu protiv inspektora Siniše Kojdića, koji je, izvan svake razumne sumnje, najodgovorniji za nestanak donjeg veša likvidiranog Davida Dragičevića, što je bio krunski dokaz da je dvadesetjednogodišnji Mladić ugušen/zadavljen? - jedno je od pitanja koja postavlja Vasković.

Nekoliko pitanja postavio je i predsjedniku VSTV-a Milanu Tegeltiji, a šta je tačno naveo možete pročitati  >>OVDJE<<

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.