Tvrde kako je žrtva ubistva 30-godišnja Christine Belusko iz grada Cliftona u saveznoj državi New Jersey. Okružni tužilac Staten Islanda Michael McMahon je potvrdio da je njegov ured u saradnji sa policijom i Federalnim istražnim uredom (FBI) koristio savremene forenzičke tehnike kako bi identificirao Belusko.

Ipak, policija još nije uspjela pronaći njenu kćerku Christu Nicole, koja je u vrijeme majčine smrti imala dvije godine.

- Već smo obavijestili porodicu o njenoj smrti i nastavljamo ulagati sve napore kako bismo locirali i Christu Nicole i obavijestili je o tome ko joj je bila majka i šta je učinjeno da bi se došlo do pravde. Nikada je ne možemo vratiti, ali želimo da Christa Nicole zna, ali i njena porodica, da nikada nije zaboravljena - rekao je McMahon.

Spaljeno tijelo žrtve s lisicama na rukama 20. augusta 1991. pronašao je slučajni prolaznik na Staten Islandu. Policija je imala veoma malo informacija o tome ko je žrtva osim karakteristične tetovaže škorpiona na njenoj stražnjici, piše Sky News.

Belusko je 17 puta udarena po potiljku čekićem, koji je pronađen ispod njenog tijela, a na njemu je bilo napisano ime "Loyd L". Na mjestu zločina su pronađena i dva zlatna lančića, ručni sat, nešto novca i kutija cigareta. Ubica još nije uhapšen.