Objavljeno

Šta je HRT obećao Albancima zbog greške sa srbijanskom zastavom

Objavljeno: 07.10.2019. u 20:14

Kako su čelnici HRT-a odlučili ispraviti propust

FOTO: HRT

HRT je jučer izbore na Kosovu najavio - srbijanskom zastavom. Sve vrijeme najave priloga o kosovskim izborima u pozadini je stajala srbijanska zastava.

To je naljutilo predstavnike Albanaca u Hrvatskoj pa su se, kako je objavila saborska zastupnica iz redova albanske manjine Ermina Lekaj Prljaskaj, ona i kosovski ambasador u Zagrebu Gezim Kasapolli sastali sa šefovima HRT-a. Na sastanku je bio i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, prenio je Index.

Na tom je sastanku pao i dogovor. S vrhom HRT-a, naime, predstavnici Albanaca, ako je tačno ono što piše saborska zastupnica, dogovorili su da se pokrene disciplinski postupak protiv radnika koji su napravili propust, da se saborsku zastupnicu i ambasadora dovede u program HRT-a, da HRT-ova ekipa ode na Kosovo i tamo napravi prilog te da jedini izvor za situaciju na Kosovu bude "isključivo Radio televizija Kosovo".

Sve to stoji u Facebook objavi zastupnice Ermine Lekaj Prljaskaj.

Izvor:   Faktor/Index

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije