Srbijanski glumac rame uz rame sa Antoniom Banderasom

objavljeno: 30.01.2018. u 16:05

Film "Izvan granica realnosti", reditelja Aleksandra Boguslavskog i Francesca Cinquemanija, avanturistička je priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače srbijanski glumac Miloš Biković i Antonio Banderas.

- Glumačka ekipa je jedna od jačih strana filma. Svi glumci i glumice su odradili sjajan posao, i svako od njih se savršeno uklapio u lik koji tumači – naveo je reditelj Boguslavski, prenose srbijanski mediji.

Radnja filma je smještena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

- Michael nije dobar momak. Naprotiv, on iskorištava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik mijenja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, bio je da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta – kazao je Biković.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Michalea.

Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svijet koji je kreiran u filmu - nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvijesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.