Jedna od njih je mlada glumica Milena Radulović (26), koja gradi karijeru i u Rusiji, gdje je za godinu dana snimila film i dvije serije.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - kazala Milena Radulović u razgovoru za "Blic".

Insistira na tome da "ovo nije samo njena priča" i da "ovo nije njena riječ protiv njegove", već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanja djevojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama.

Milena Radulović tvrdi da je iz strogog i ustrojenog svijeta, ali ipak sigurnog, preko noći prešla u pakao seksualnog zlostavljanja kada ju je, kako kaže, Mika Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine. Imala je 17 godina, a on 61.

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopće moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubijeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista - kaže Radulović.

O detaljima zlostavljanja ne želi da priča za medije. Sve je, tvrdi, već kazala policajcima.

- Mika je vodio računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno - kaže Radulović.

Tvrdi da je Mika Aleksić identičnu šemu seksualnog zlostavljanja sprovodio i s drugim djevojkama, koje su ga također prijavile policiji.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvijek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge djece - kaže Radulović.

Kako kaže, kad god bi neka od djevojaka pružila verbalni ili fizički otpor, nailazila je na upotrebu sile ili ignoriranje.