open-navfaktor-logo
search
Prijateljski odnosi
Sjajan gest: Besplatan parking za navijače Crne Gore koji dolaze na meč protiv Zmajeva
Prelijepi prizori osvanuli su jutros u Zenici.
23.09.2022. u 12:38
get url
text

Zeničani su osigurali besplatan parking za sve Crnogorce koji dolaze na utakmicu Lige nacija BiH - Crna Gora.

Dvije zemlje nastavljaju da grade fenomenalne prijateljske odnose. Poslije prelijepog dočeka bh. reprezentacije u Podgorici, Zenica uzvraća gostoprimstvo. Firma Strong Auto oduševila je malim gestom da osigura parking bez ikakve naknade za goste koji stižu iz Crne Gore.

Parking se nalazi u ulici Kamberovića čikma 6, kilometar od stadiona Bilino polje, odnosno tri minuta vožnje autom ili 13 minuta pješačenja, piše N1.

VEZANI TEKST - Urnebesna "provokacija" Crnogoraca: Skandirali "burek sa sirom"

I vlasnik restorana Kod Fehre na Lašvi u Busovači Fahrudin Mešković pozvao je navijače Crne Gore da dođu besplatno na "burek sa sirom".

Na prvom meču pod Goricom, u junu, navijači Crne Gore "provocirali" su goste skandirajući: "Burek sa sirom", a navijači BIH kasnije su na društvenim mrežama uzvratili: "Da Bog da Vas zvali sa biroa".

Nakon toga jednom državljaninu BiH zapaljen je kombi u Podgorici, a navijači reprezentacije Crne Gore prikupili su novac za novo vozilo.

Meč BiH Crna Gora počinje večeras od 20.45 u Zenici i zasigurno da se navijači BiH žele odužiti susjedima za sjajno gostoprimstvo 11. juna ove godine, kada je meč završen rezulatom 1:1.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.