open-navfaktor-logo
search
Zbog dugovanja
Rasulo u Radniku: Igrači pakuju kofere i napuštaju Bijeljinu
Bijeljinski Radnik nalazi se u izuzetno teškoj situaciji. 
21.07.2022. u 12:30
get url
text

Nakon što je zbog nekompletnog igračkog kadra otkazan planirani prijateljski susret sa federalnim prvoligašem Sim Bau, iz istog razloga neće biti odigran kontrolni meč protiv komšija iz Etno-sela Stanišići, fudbalera Zvijezde 09.

VEZANI TEKST - Doskorašnji premijerligaš u problemima: Radnik otkazao utakmicu jer nema dovoljno igrača?

Igrači koji su ovog ljeta stigli u Bijeljinu pakuju kofere i napuštaju klub zbog neizmirenih obaveza. Nije im plaćena stanarina, nisu dobili ni dogovorene plaće, tako da je potpuno neizvjesno da li će Radnik uopće započeti narednu sezonu.

- Na našu žalost, morali smo da otkažemo i ovu utakmicu jer nismo u stanju da izvedemo na teren igrački kadar koji je odigrao utakmicu protiv Borca iz Šamca. Svakim danom neko od igrača ode, tako da nismo u mogućnosti na bilo kakav način da formiramo tim za prvenstvo. Ovom prilikom se izvinjavam prijateljima iz FK Zvijezde 09 na otkazivanju utakmice.

Primorani smo na ovakav čin, a vjerujem da će naši prijatelji razumjeti situaciju u kojoj se nalazimo i da će dostojnog protivnika odabrati na pravi način - izjavio je za Facebook stranicu Sport Bijeljina trener Radnika Velibor Đurić.

Poslednja kulminacija koja se loše odrazila po funkcionisanje FK Radnik su redovne dvije tranše koje je uplatila Gradska uprava na račun semberskog prvoligaša, ali je Poreska uprava mometalno prebacila novčani priliv na svoj račun kako bi se izmirila nagomilana potraživanja, tako da se ponos Semberije nalazi u ''ambisu'' iz koga po svemu sudeći nema povratka.

Ukoliko se nešto konkretnije ne poduzme, nekadašnji premijeligaš suočen je sa katastrofalnim posljedicama uoči početka ligaškog takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.