open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno za Faktor
Rasprodate ulaznice za meč BiH - Crna Gora, na crnom tržištu duplo skuplje
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će veliku podršku sa tribina Bilinog polja u susretu Lige nacija protiv Crne Gore.
21.09.2022. u 19:05
get url
text

Ulaznice za, možda i odlučujuću, utakmicu Zmajeva, koja će biti odigrana u petak na Bilinom polju, više nema u prodaju. Bar ne u poslovnicama Centrotoursa, ovlaštene partnerske agencije Fudbalskog saveza BiH.

- Nema više ulaznica, sve su rasprodate. U Sarajevu, ali i u našim poslovnicma u ostalim gradovima (Zenica, Tuzla i Mostar) - potvrđeno nam je iz Centrotoursa.

Ranije su iz FSBiH objavili da je u prodaju pušteno 90 posto kapaciteta stadiona, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno pet posto od ukupnog broja ulaznica. Određeni fond rasprodat je kroz navijačke komplete ulaznica prije početka UEFA Lige nacija. Cijene ulaznica ze meč u petak su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

Ulaznica nema u ovlaštenim poslovnicama, ali zato ima kod preprodavača. Na OLX-u možete kupiti kartu za duel protiv Crne Gore, koja je i više od duplo skuplja nego po redovnoj cijeni (zapad danas košta 50 KM, a jug 25 KM)...

Izabranici selektora Ivayla Peteva protiv Crnogoraca će imati priliku da eventualnom pobjedom osiguraju prvo mjesto u grupi B3 Lige nacija. Samim time osigurali bi promociju u evropsku elitu (Ligu nacija A), kao i baraž za EURO 2024, ukoliko kroz kvalifikacije ne izborimo plasman na EP u Njemačku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.