Procurile vijesti: Omiljeni bend iz 90-tih nastupit će na kraljevskom vjenčanju

objavljeno: 28.02.2018. u 22:07

Proteklih par mjeseci šuška se o ponovnom okupljanju najpopularnijeg girl benda iz devedesetih, a glasine o tome upravo su postale puno zanimljivije.

Spice Girls mogle bi imati svoj veliki "comeback" na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle 19. maja. Za to je navodno najzagrijanija bila Geri Halliwell koja je izjavila da njihov povratak mora biti "baš britanski", kako prenosi The Sun.

A glasine je sada dodatno uzburkala i Mel B u emisiji The Real u srijedu ujutro. Kada ju je voditeljica upitala zna li nekog ko ide na vjenčanje, Scary Spice izjavila je "Ja idem", a u razgovoru je otkrila i da su sve ostale Spajsice pozvane te rekla da ne smije otkrivati detalje.

No voditeljica je bila uporna i izravno ju upitala nastupaju li Spice Girls na kraljevskom vjenčanju, na šta ona nije ništa odgovorila, već je pognula glavu i rekla: "Moram ići, dobit ću otkaz" te tako praktički i potvrdila ono što smo svi priželjkivali.

Glasinama u prilog ide i to da je Meghan Markle velika obožavateljica britanske grupe, baš kao i Harry, a jedino pitanje koje nas sada muči jest koju će pjesmu Spajsica par odabrati za prvi ples.