open-navfaktor-logo
search
Traži se trener
Predsjednik FK Sarajevo najavio bijeli dim, navijače zabavlja "nagradnom igrom"
Fudbalski klub Sarajevo u potrazi je za novim trenerom, nakon što je u finišu prošle sezone raskinut ugovor sa Vinkom Marinovićem, a privremeno je na klupu sjeop Dženan Uščuplić.
08.06.2021. u 19:03
get url
text

Iz Bordo tabora se ne oglašavaju na zvaničnim klupskim kanalima, ali je najvijače bar malo smirio Damir Kasum, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, koji je najavio da bi klub uskoro mogao dobiti novog trenera.

VEZANI TEKST - Sarajevo u potrazi za trenerom: Bivši reprezentativac BiH potvrdio da je kontaktiran

- Znam... Nadamo se uskoro bijelom dimu iz Titove. Vjerujte da intenzivno pregovaramo sa vrlo ozbiljnim kandidatima - napisao je Kasum na svom Instagramu, a u nastavku objave odlučio je "fanove" zabaviti "nagradnom igrom":

- Da vam svima olakšam čekanje spremio sam za vas malu nagradnu igru. Večeras u 20 sati ću objaviti jedno pitanje iz moje omiljene kategorije FSBiH. Odgovore možete slati u komentarima na post sa pitanjem. Prvi od vas ko tačno odgovori na postavljeno pitanje bit će nagrađen novim dresom FK Sarajevo. Sretno - poručio je Kasum.

Danas se u medijima pojavila informacija da je Sarajevo pregovaralo sa Zlatanom Bajramovićem, Brunom Akrapovićem i Zoranom Zekićem.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Kasum (@damir_kasum)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.