navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Posljednji pozdrav

Poznat je datum komemoracije Massimu Saviću

Komemoracija muzičaru Massimu Saviću bit će upriličena u petak, 30. decembra u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Objavljeno: 24.12.2022. u 17:39
get url
text

Massimo će navodno biti sahranjen u Zadru, no još uvijek nije poznat datum sahrane.

VEZANI TEKST - Preminuo je Massimo Savić: "Napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe"

- Massimova je želja bila da bude kremiran. Kad njegova supruga Eni bude imala tačne informacije javit će i sve oko sahrane ćemo saznati naknadno. Komemoracija u HNK je dogovorena i sad se slažu svi detalji. Definitivno će biti njegovi najbliži, bend i prijatelji.

VEZANI TEKST - Pjesma "23. prosinac" i Massimo; Toni Cetinski: "Baš na današnji dan si morao otići dragi Max"

Bit će, među brojnim muzičarima, sigurno tamo Ivo Popeskić i Peggy Martinjak. Nastupit će samo instrumentalisti jer sve je zamišljeno da bude instrumentalno s obzirom na to da je Massimo bio "the voice", tako da nećemo nikakav drugi glas koristiti - rekla je Lana Čulig iz Aquarius Recordsa, Massimove izdavačke kuće, prenosi Index.hr.

VEZANI TEKST - Brojne kolege opraštaju se od Massima: "Putuj s anđelima, do vječnosti, koju si svojim umjetničkim bićem zaslužio"

Podsjetimo, Massimo je preminuo jučer u 61. godini života, a vijest o njegovom odlasku na društvenim mrežama podijelile su njegova supruga Eni i kći Mirna.