open-navfaktor-logo
search
Završen angažman
Posljednji potez uprave Čelika: Sastanak sa Kasumovićem i injekcija od pola miliona KM
Članovi Upravnog odbora NK Čelik u ostavci danas su održali sastanak sa gradonačelnikom Zenice Fuadom Kasumovićem, na kojem su obaviješteni o realizaciji aključka Gradskog vijeća Zenice kojom je NK Čelik odobrena finansijska injekcija u iznosu od 500.000 KM.
24.08.2020. u 17:26
get url
text

Ovim sastankom  je završen angažman trenutnog UO, koji je za cilj imao stabilizaciju Čelika, odnosno stvaranje preduvjeta za normalan rad budućeg menadžmenta, saopćeno je danas iz kluba.

- Upravni odbor je uz pomoć navijačke grupe Robijaši uspio izdejstvovati neophodna novčana sredstva za opstanak kluba i buduće finansiranje, kao preduvjet stabilizacije i boljitka NK Čelik Zenica. Kao znak zahvalnosti Gradskom vijeću koje je donijelo neophodne zaključke, te na taj način pokazalo odgovornost grada, kao i činjenicu da Zenica nije napustila svoj Čelik, Upravni odbor u ostavci će u toku sedmice svim vijećnicima uručiti dres NK Čelik sa natpisom grad Zenica. Upravni odbor u ostavci je u vid zahvalnosti zbog realizacije zaključaka Gradskog vijeća, na današnjem sastanku isti dres uručio i gradonačelniku Fuadu Kasumoviću - saopćeno je.

Vanredna sjednica Skupštine NK Čelik zakazana je za 8. septembar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.