Ovih sedam stvari već na vjenčanju otkrivaju da će se mladenci razvesti

Objavljeno: 20.02.18 u 15:50

Na dan vjenčanja svi parovi su sretni i niko i ne pomišlja na razvod. Osim očito fotografa koji su za Independent otkrili da postoje znakovi koji već tog dana otkrivaju da taj brak neće trajati.

FOTO: ILUSTRACIJA
FOTO: ILUSTRACIJA

Njih čak sedam priznalo je što im otkriva da je pred njima par čiji brak neće opstati.

Jedan od partnera je nezainteresiran za fotografiranje

- Mladoženja me angažirao putem telefona. Kad sam došao na vjenčanje i predstavio se mladenki, pokazala je na aparat i rekla mi: "Nemojte upirati tu stvar u mene danas". Bio je to jako naporan dan. Razveli su se tri mjeseca kasnije. Mislim da je spremnost da uzmete u obzir partnerove želje ključna za dugotrajnu vezu - kaže fotograf Rob Greer iz Los Angelesa.

Novopečeni bračni par uopće nije zajedno na zabavi

- Nakon vjenčanja, većina mladenaca uzbuđena je zbog zabave. Ako sam fotografisao cijelu zabavu, a na prste jedne ruke mogu se izbrojati fotografije na kojima su zajedno, to je jako loš znak - tvrdi fotografkinja Gretchen Wakeman.

Više se fokusiraju na vjenčanje nego na brak

- Pričao sam puno o tome s poslovnim partnerom. Mi provodimo od osam do 12 sati s mladencima i gledamo ih kroz leću koja uklanja kontekst i pokazuje njihove odnose. Posebno pazimo na trenutke kontakta, intimnosti i emocionalne povezanosti. Brzo nam postane očito kad nešto među njima postoji, a kad ne. Osim toga, puno vremena slušamo način na koji razgovaraju na sastancima prije svadbe, na svadbi i tako dalje. Prilično nam brzo postane jasno na što su fokusirani. Brojni parovi, posebno mlađi, znaju kakvu svadbu žele, ali nemaju ideju kakav brak žele. Razlika između mlađih i starijih parova ili onih kojima je to drugi brak je ogromna - rekli su fotografi iz studija SuccessiveApprox.

Na telefonu su u najgore vrijeme

- Ne znam jesu li i dalje skupa, ali jedan mladoženja bio je na telefonu dok je stajao na oltaru. Nosio je i traperice. Ona je bila bijesna, ali nisam je fotkao, nažalost - rekao je fotograf pod nadimkom directinLA.

Nema hemije među njima

- Prvo vjenčanje koje sam fotografirala bilo je u muzeju u Philadelphiji. Sa mnom je bio stariji fotograf koji mi je pomagao. Pokušao je namjestiti fotografiju poljupca, a mladenka je čudnim glasom rekla: "A ne, ne, hvala". Rekao je da je snimio više od 100 vjenčanja i nikad nije vidio par koji je bio manje zaljubljen - tvrdi jedan fotograf.

Način na koji režu tortu

- Ovo će zvučati ljigavo, a mislim da ono što se dogodi kod rezanja torte puno govori. Hranite jedno drugo tortom? Dobar znak. Malo kreme na nosu? Nema problema. No s vremena na vrijeme tu je onaj par u kojem se jedan ljuti i osvećuje zbog mazanja tortom. To je loš znak. Čak i ako ne želite kremu na licu, mislim da biste se tad trebali nasmijati i zabaviti – tvrdi fotograf pod nadimkom 2Dprinter.

Imaju različita shvaćanja o novcu

- Došli su mi u studio po ponudu. Ona je otišla na WC, a on mi je rekao: "Ovo me vjenčanje dovelo do bankrota, troškovi su dvostruko veći nego što smo planirali. Šest mjeseci nakon vjenčanja sa 150 gostiju, razveli su se - ispričao je Carlos G Osorio iz Miamija.