open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Nije važno jeste li u vezi ili ne: Ovi horoskopski znakovi imat će najljepši Dan zaljubljenih
Valentinovo ili Dan Zaljubljenih u svijetu obilježava se svakog 14. februara. Kako uskoro stiže, zvijezde su već postavljene tako da daju nezaboravne trenutke nekim znakovima zodijaka.
10.02.2020. u 08:45
get url
text

Astrolozi u nastavku otkrivaju koji će znakovi imati najbolji Dan zaljubljenih, bez obzira jesu li u vezi ili nisu.

Lav

Na Dan zaljubljenih, bit ćete osoba koja svojom energijom može zapaliti prostoriju. Fokusirajte se na širenje radosti umjesto na hranjenje svog ega. Šalite se, zabavljajte i dajte puno zagrljaja.
Dozvolite da vaša unutrašnja vatra sjaji blistavo. Potrebna vam je strast i energija kako biste se nastavili kretati naprijed u ovim zimskim danima.

Vodolija

Temperature mogu biti zamrznute za druge znakove, ali ove sezone naglašavaju vaše mentalne sposobnosti. Ovo je mjesec kada možete naći svoju pravu ljubav i to je vjerovatno osoba koju niste očekivali.

Čak i ako ste sami za Dan zaljubljenih, znajte da sve dok ste dio univerzuma, niste stvarno sami. Svako živo biće povezano je sa vama. Ovo je sezona kada ćete shvatiti kako da stvorite trajnu vezu sa cijelim svijetom.

Ribe

Istinska ljubav je vaš način života. To je nešto za čim stalno tragate. Na Dan zaljubljenih osjetit ćete posebnu energiju, zbog utjecaja Venere, a vaš zadatak je širenje ljubavi. Možete napraviti prava čuda kada ste raspoloženi, a 14. februara oduševit ćete sve svojom hrabrošću.

Možda ćete i sebe iznenaditi. Ljubav vas čini hrabrim. Ne bojte se rizika. Bez obzira je li ta osoba vaša srodna duša, za vas ima lekciju karme koja će vam pomoći da proširite svoju radost.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.