open-navfaktor-logo
search
MUP RS
Na Palama uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Crnoj Gori
Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a uhapsili su na Palama Nikolu Ivovića iz Crne Gore zbog sumnje da je u Herceg Novom ubio Stefana Šarovića.
18.07.2020. u 16:25
get url
text

- Radeći na rasvetljavanju krivičnih dijela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona, uhapšen je Crnogorac Nikola Ivović. Za njim je bila raspisana međunarodna potjernica NCB Interpol Podgorica, zbog teškog ubistva - kazao nam je izvor iz istrage.

Prilikom hapšenja kod Ivovića su pronađeni dokumenti Slovenije za koje postoji sumnja da su falsifikovani, kao i manja količina marihuane.

Naš izvor iz policije podsjeća da su 26. juna 2019. godine na području PU Istočno Sarajevo, pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet uhapsili Dušana Šilja zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu zajedno s Ivovićem. 

- Nakon kriminalističke obrade koja će biti izvršena u prostorijama Uprave za organizovani i teški kriminslitet u Banjoj Luci, osumnjičeni će biti predat u nadležnost Tuzilaštva BiH i Suda BiH radi procedure ekstradicije - potvrđeno nam je u MUP-u RS-a. 

Šarović je ubijen u junu prošle godine u kompleksu Acacia Hill u naselju Počukac u Đenovićima kod Herceg Novog. On je upucan iz vatrenog oružja a napadač je pobjegao. Šarović je bio na listi policije kao sigurnosno interesantna osoba.

{$galerijaFotografija}

hapsenje-crna-gora.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.