Godina na izmaku nam je pokazala da uprkos nevoljkoj fizičkoj udaljenosti, našu ljubav uvijek možemo pružiti našim najmilijim, jer dovoljan je samo jedan poziv ili poruka.

Novogodišnji praznici su period godine kada svoje vrijeme najradije posvećujemo našim bližnjima, te kada naše ulice poprime čarobnu notu. Živimo u vremenu gdje svakodnevno slušamo o broju pozitivnih na virus COVID-19, o tome kako nas očekuje ekonomska kriza, o padu BDP-a, a složit ćete se uz deficit u budžetima imamo deficit pozitivnih priča.

Iz Amko komerca ove godine, koja je za ovu kompaniju jubilarna, poručuju: "Hvala svim našim kupcima koji su tokom prethodnih 25 godina odrastali sa nama, što su sve svoje lijepe, ali i one manje lijepe trenutke prolazili sa nama, što su svoju pažnju poklonili Amko komercu, čak i u ovim teškim vremenima. Svi mi zajedno smo jedna velika porodica koja će 'Na krilima sreće' prebroditi i ovu tešku situaciju izazvanu pandemijom, te ćemo vrlo skoro svi sretni uživati u najljepšim životnim pričama, te nikada ne smijemo zaboraviti da je porodica najbitnija karika za istinsku sreću".

Kompanija Amko komerc svim kupcima, partnerima i saradnicima želi sretne nastupajuće praznike, sa željom da svi ostanemo zdravi, sretni i voljeni.

Kompanija Amko komerc lansirala je i novi video spot koji upravo govori o snazi porodice u svim životnim situacijama, snazi ljubavi i sreće.