open-navfaktor-logo
search
Aktivirana rezervna opcija
Miralem Pjanić sve dalje od Juventusa, hoće li postati saigrač Edina Džeke?
Manuel Locatelli je stigao u Juventus, ali to ne predstavlja prepreku za mogući povratak Miralema Pjanića u torinski klub.
18.08.2021. u 11:39
get url
text

Tako bar tvrdi katalonski Sport, koji još jednom navodi kako postoji jedan uvjet za povratak reprezentativca BiH u Staru damu, a to je da klub napusti Aaron Ramsey.

VEZANI TEKST - Nelogično objašnjenje: Koeman otkrio zašto je Pjanića poslao na tribine

Sport navodi kako je Pjanić svjestan da će pregovori teško napredovati, pa je veznjak Barce već "aktivirao druge mogućnosti", jer ne želi ostati još jednu sezonu u Barceloni.

- Znajući da za Pjanića ne bi trebao izdvojiti novac osim plaće, jer se radi o posudbi, Juventus se nastoji riješiti Ramseyja kako bi oslobodio novac od njegovih plaća. Samo u tom slučaju mogao bi vratiti Pjanića sa Nou Campa - piše Sport.

I Pjanić i Barca su realni i svjesni da je vremena sve manje, pa je sve glasnija priča o rezervnoj opciji za Zmaja, a ona se zove Inter!

- Sve dok Ramseyjev odlazak ne bude finaliziran, Inter iz Milana i njihov trener Simone Inzaghi bit će favorit za dovođenje veznjaka. Iako to nije jedini klub koji ima razgovore s igračem - naglašava Sport.

A ukoliko se to dogodi Pjanića i Edina Džeku gledat ćemo u istom dresu, što bi im bilo drugi put u karijeri (dijelili svlačionicu u Romi).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.