open-navfaktor-logo
search
Presica u Mostaru
Mamić: Dinamo je ugrožen, Antolić je policijsko-udbaškim metodama zavadio cijeli klub
Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, koji je utočište pronašao u Međugorju, održao je danas u Mostaru konferenciju za medije na kojoj je govorio o previranjima u zagrebačkom Dinamu.
19.01.2023. u 12:28
get url
text

- Zašto sam ja uopće tu? Od 2015. godine formalno nisam član nijednog tijela u Dinamu. Morao sam napustiti klub. Nakon toga sam bio savjetnik do pravomoćne presude. Kasnije sam bio navijač i prijatelj kluba.

Tu sam jer sam zabrinut za događanja u Dinamu. Ono što su sanjale generacije navijača i što smo gradili moji saradnici i ja, moglo bi se srušiti. Borit ću se za interese Dinama do zadnje kapi krvi. Dinamo je sad ugrožen kao rijetko kada. Klub se ruši iznutra. U posljednjih 17 godina klub je postao monstrum, nitko ga nije mogao srušiti - kazao je Mamić u uvodu, a zatim osuo paljbu po Krešimiru Antoliću, kojeg posljednjih mjeseci pokušava otjerati sa Maksimira:

- Podnesena je jedna kaznena prijava protiv 49 osoba. Ko je to podigao? Neimenovani članovi kluba. Svako pametan zna da je to bio kukavica Antolić, koji se skriva iza naziva "neimenovani članovi kluba". On nastavlja svoju prljavu policijsku udbašku rabotu. Skupština je najviše pravno tijelo kluba. Ona je donijela odluku o izbacivanju Antolića. Zabrinuti su njegovim djelovanjem.

Klub se koristi za privatne interese. Naši neprijatelji likuju, dolijevaju ulje na vatru. Antolić putem svoje ljubavnice manipulira svakodnevnim objavama. Ljudi žele da se priča na Skupštini, a ne preko medija. Antolić je policijsko-udbaškim metodama zavadio cijeli klub - kazao je između ostalog Mamić.

Mamićevo obraćanje gledajte na njegovom YouTube kanalu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.