open-navfaktor-logo
search
Ženi mu slao poruke
Ljubavni trougao u Prnjavoru: Suparnika tukao automatskom puškom po glavi
Nezvanično saznajemo da je do sukoba došlo jer je Pavle P. navodno slao ljubavne poruke Marinkovićevoj supruzi. On je nakon toga došao u njegovu kuću da se obračuna
10.06.2019. u 11:36
get url
text

Policija iz Prnjavora uhapsila je Mikajla Marinkovića (28) iz Prnjavora zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policiji je jučer oko dva sata prijavljeno da je u Hitnu pomoć dovezen Pavle P. (30) koji je zadobio povrede, nakon čega je uslijedila istraga, te je pronađen i uhapšen Marinković.

Utvrđeno je da je došao u porodičnu kuću oštećenog, te nakon verbalne rasprave, udarcem automatskom puškom mu nanio povrede u predjelu glave, a zatim je ispalio metke u zid i udaljio se u nepoznatom pravcu.

- U mjestu Hrvaćani, općina Prnjavor, iste večeri, pronađen je osumnjičeni, a također pronađena je i oduzeta puška, okviri za pušku, meci, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. O svim okolnostima obaviješten je dežurni okružni javni tužilac iz Banje Luke, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za spomenuta krivična djela - saopćeno je iz policije.

Nezvanično saznajemo da je do sukoba došlo jer je Pavle P. navodno slao ljubavne poruke Marinkovićevoj supruzi.

Uhapšenom je utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.