"Letu štuke" i Dženan Jahić objavili nove pjesme za Dan žena

objavljeno: 08.03.2018. u 10:11

Odlična sarajevska grupa "Letu štuke" i mladi pjevač Dženan Jahić obradovali su za Dan žena pripadnice ljepšeg spola novim pjesmama.   

"Štuke" predvođene fenomenalnim Dinom Šaranom objavili su spot za pjesmu "Supermarket". Radi se o jednoj poluljubavnoj pjesmi i jednom poludruštvu, a spot je snimljen u Sarajevu.

– Snimali smo u supermarketu Mercatora u Ložioničkoj ulici pod rediteljskom palicom Admira Švrakića. U glavnoj ulozi se pojavljuje Alisa Čajić. Uz brojne statiste tu su i Vanesa Glođo i Davor Golubović. Spot ćemo predstaviti za Dan žena, mada je prvobitno planirano da to bude 5. marta. Ipak, zbog korekcija u montaži prolongirali smo tri dana, ali to nismo uradili ciljano. Jednostavno potrefilo se da pjesmu objavimo 8. marta – kazao je Dino Šaran. 

Dženan Jahić, doktor medicine, višestruki prvak u latinoameričkim i standardnim plesovima u BiH i regiji, pjevač, kompozitor i tekstopisac, svoju publiku i prvenstveno pripadnice ljepšeg spola za njihov sutrašnji praznik, Dan žena, večeras je obradovao novom pjesmom i spotom “Sexy“. 

U pitanju je odlična, egzotična i intrigantna pjesma, koja je ekranizirana sa ekipom Hayat produkcije na Kubi, i nakon spotova za pjesme "Ti si tako dobra mala", “Miramar” i  "Zlato skriveno", koje su već postale ljetni klupski hitovi uz koje se rado pjeva i pleše, predstavlja četvrti i ujedno posljednji spot koji je Jahić snimio u zemlji poznatoj po veličanstvenim pješčanim plažama, cigaretama, koktelima, salsi i dobroj zabavi.