Katy Perry priznala: Zašto još nisam postala majka

objavljeno: 07.02.2018. u 11:17

Iako je već ušla u tridesete godine života, Katy Perry još uvijek nije riješila sve što treba da bi se mogla posvetiti porodici.

Priznala je to u razgovoru za portal Glamour kad je naglasila da se jako veseli djeci i želi ih imati jednoga dana, ali se prije njih mora uhvatiti u koštac s vlastitom emocionalnom prošlošću.

- Ne želim da me više obilježavaju traume iz djetinjstva, želim postati odrasla osoba kako bih se mogla pripremiti za svoju porodicu. A do tada moram napraviti još dosta pospremanja u svojoj duši, jer bih u suprotnom puno tih negativnih osjećaja mogla prenijela na svoju djecu - rekla je za Glamour.

U razgovoru je otkrila još nešto: "Rođena sam kao Katheryn Hudson, pa smatram da se, ako doista želim pronaći istinsku ravnotežu u sebi, moram opet pretvoriti u Katheryn Hudson.".

A da joj nije bilo lako u djetinjstvu, priznala je kad je ispričala da su često bili gladni. Tad su koristili bonove za hranu ili su jeli hranu koju su mještani za njih ostavljali u crkvi u kojoj je njena porodica bila jako angažirana.