open-navfaktor-logo
search
I to se dešava
Inžinjer kaže da je "u neznanju" dobio posao u NASA-i
Jedan inžinjer aplicirao je za posao koji podrazumijeva rad na avionima, a na kraju je slučajno dobio posao u NASA-i i to nije shvatio dok nije stigao na posao prvi radni dan.
11.02.2022. u 08:57
get url
text
Momak Heather Harp

TikTokerica Heather Harp je objavila da se to desilo njenom dečku, te je podijelila video u kojem je njen partner objasnio kako je tačno došlo do zabune, piše Unilad.

On je bio na intervjuu za posao koji podrazumijeva rad na avionima, vjerovatno u kompaniji koja nije NASA. Kazao je da je nakon intervjua dobio uzvratni poziv u kojem su ga pitali da li bi bio zainteresiran za drugi posao, za "tim za analizu grafike manipulatora i interaktivne kinematike".

Priznao je da nije znao šta je to, ali mu je zvučalo zanimljivo i pretpostavio je da će imati razgovor i za taj drugi posao.

No nekoliko sedmica kasnije, dobio je poziv da je dobio posao. S obzirom na to da je bio na razgovoru samo za posao za rad na avionima, pretpostavio je da je to posao koji je dobio.

Otišao je u Texas, gdje mu je bilo novo radno mjesto. Tek prvog dana, kada je ispunjavao orijentacionu papirologiju, shvatio je da je zapravo dobio posao za koji nikada nije bio na intervjuu. Slučajno je ovaj posao bio u NASA-i.

@officialheatherharp Answer @im_siowei 11.2m…life comes at you fast #dothejuju #ShareTheMagic #givingszn ♬ original sound - Heather Harp

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.