SARAJEVO

Incident u tržnom centru: Policijski automobili i Hitna pomoć "opkolili" SCC

Objavljeno: 11.02.2019. u 22:04

Na društvenim mrežama se brzinom munje proširila dezinformacija da je u ovom objektu viđen ubica Edin Gačić, te da je građanima rečeno da napuste objekat

FOTO: HAYAT.BA

Brojni građani Sarajeva koji su se u večernjim satima našli u blizini SCC-a, bili su poprilično uznemireni vidjevši ispred tog tržnog centra brojne policijske automobile pod rotacionim svjetlima kao i Hitnu pomoć.

FOTO: HAYAT.BA

Nedugo potom na društvenim mrežama se brzinom munje proširila informacija da je u ovom objektu viđen ubica Edin Gačić, te da je građanima rečeno da napuste objekat. Ta informacija ispostavilo se, bila je potpuno lažna. 

S druge strane, u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo kazali su da su zaprimili prijavu o narušavanju javnog reda i mira u SCC-u, te da ne raspolažu drugim informacijama. Nisu mogli potvrditi, a ni demantirati informacije da, navodno, ima povrijeđenih.

FOTO: HAYAT.BA

Nezvanične su informacije da je u "obračunu“ koji se desio u objektu jedna osoba zadobila povrede glave, te da joj je odmah ukazana pomoć. Za sada u MUP-u o tome ništa ne govore.

Jedna osoba je, kako javlja Hayat, iz objekta izvedena sa lisicama na rukama, a incident se dogodio u jednom ugostiteljskom objektu.

 

Izvor:   Faktor/Hayat

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije