open-navfaktor-logo
search
Nesreća kod Žepča
Hadžići oplakuju smrt dvojice sugrađana, za povrijeđenog nastavnika hitan apel za doniranje krvi
Nakon što su u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na M-17 između Žepča i Zenice poginuli direktor Srednjoškolskog centra Hadžići Selver Ejubović i maturant ove škole Amor Kuldija, u nesreći je teško povrijeđen i nastavnik Admir Bašić, koji se trenutno nalazi u Kantonalnoj bolnici u Zenici.
16.05.2023. u 08:32
get url
text

Kako su brojne njegove kolege i prijatelji objavili na društvenim mrežama, upućen je hitan apel za doniranje krvi grupe A+, koju je u Službi za transfuziologiju Kantonalne bolnice Zenica moguće donirati danas od jutarnjih sati.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u 13.35 sati na magistralnom putu M-17, u mjestu Brezovo Polje, poginuli su 63-godišnji Selver Ejubović iz Pazarića, direktor Srednjoškolskog centra Hadžići, i 20-godišnji Amor Kuldija.

Vijest o smrti dvojice sugrađana objavljena je na Facebook stranici OŠ "6. mart" Hadžići.

VEZANI TEKST - U nesreći kod Žepča poginuo direktor Srednjoškolskog centra Hadžići Selver Ejubović i 20-godišnji Amor Kuldija

- Tužne vijesti ne biraju ni vrijeme ni mjesto. Zatekla nas je vijest da su na bolji svijet preselili naši sugrađani Selver Ejubović, direktor Srednjoškolskog centra Hadžići, i učenik Amor Kuldija. Porodici, prijateljima i kolegama želimo snagu u ovim teškim trenucima i upućujemo izraze saučešća. Uposlenici JU OŠ "6. mart" Hadžići - objavljeno je na Facebook stranici ove škole.

Odlukom Školskog odbora, JU Srednjoškolski centar Hadžići, čiji je direktor bio poginuli Ejubović, današnji dan proglasio je nenastavnim.

Vijest o pogibiji Selvera Ejubovića objavljena je i na Facebook stranici 109. brdske brigade ARBiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.