Odlaze na Jahorinu

Gosti se žale: U Benettonu na Bjelašnici samo tri pića, nema čak ni pizze; Magoda: Tačno, nemamo robe

Objavljeno: 10.10.2019. u 14:55 Autor: D. Z.

Radimo reorganizaciju ugostiteljskih objekata i dok to ne rješimo, nema ni robe, rekao nam je Magoda

FOTO: Muhidin Živojević

Našoj redakciji javio se Sarajlija A. M. (ime poznato redakciji), koji živi i radi u Londonu, koji nije krio razočarenje situacijom na Igmanu i Bjelašnici. On je sa porodicom želio da se odmori i osvježi u restoranu Benetton na Bjelašnici, ali sve je ostalo samo na pokušaju.

- Nisam mogao vjerovati da u ponudi imaju samo toplu čokaladu, čaj i Red Bull. Nakon što smo konobaru naručili Coca-Colu i juice, on nam je ljubazno rekao da to nemaju već duže vremena i da izaberemo nešto drugo. Nisam mogao vjerovati šta mi je odgovorio. Htjeli smo i neke druge sokove, ali konobar nam je rekao da imaju samo toplu čokaladu, čaj i Red Bull. Željeli smo pojesti i pizzu, ali se konobar samo osmjehnuo i rekao da nemaju sira da je naprave. Nakon svega, otišli smo u drugi ugostiteljski objekat koji je bio pun gostiju - kaže razočarani Sarajlija koji je nakon ovog iskustva umjesto Bjelašnice za zimovanje rezervisao hotel na Jahorini.

Kontaktirali smo i Kenana Magodu, direktora ZOI-a '84 koji nam je pojasnio trenutno situaciju. 

- Radimo reorganizaciju ugostiteljskih objekata i dok to ne rješimo, nema ni robe - rekao nam je Magoda. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije