navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati glumac

Emotivna poruka Tarika Filipovića sinu za 18. rođendan: Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine

Lejla Filipović, supruga poznatog glumca Tarika Filipovića, ne krije ponos - njen stariji sin Dino postao je punoljetan. Nekadašnja miss Hrvatske tim je povodom na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Objavljeno: 02.07.2021. u 08:02
get url
text

- Najsretniji 18. rođendan, sine moj. Sretan ulazak u svijet odraslih i neka te sreća prati na putevima života, a mama je uvijek tu za tebe kao najveća podrška, ljubav, oslonac - napisala je ponosna Lejla u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Posebno emotivan bio je Tarik koji uz svoju suprugu nerijetko ističe koliko je ponosan na svoju djecu, Armana te pet godina starijeg Dinu, Lejlinog sina iz prvog braka s Dadom Majolijem.

- Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine… Danas sam ja njega zagrlio, dugo i snažno za njegov 18. rođendan… "Sad je dječak čovjek" kako pjevaše Kemo, ali ne i "zima pokri brijeg"… Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi… Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak postao čovjek, ali… Dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše… Sretan rođendan, ljubavi tatina, jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata... - čestitao je Tarik Dini na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)