open-navfaktor-logo
search
Predsjednik Želje
Džubur: Sve je uvjetovano finansijama, nemamo puno prijatelja
Smatra da se Željo ne može osloniti na kratkoročna rješenja u vidu pomoći prijatelja "kojih realno i nema toliko".
22.12.2019. u 13:39
get url
text

Predsjednik Željezničara Admir Džubur govorio je za klupsku web stranicu o proteklom periodu, infrastrukturnim projetima, transferima, sponzorima, očekivanjima...

S obzirom na to da je u Premijer ligi BiH pauza i da predstoji prijelazni rok, navijače Željezničara najviše zanima da li će biti odlazaka iz kluba i eventualnih pojačanja na Grabvici.

- Sve je uvjetovano finansijama i eventualnim odlascima. Iz Želje je sporazumno uz obeštećenje otišao Sipović i jasno je da se moramo pojačati na toj poziciji. O tom dijelu se brine transfer komisija i sve konkretne informacije će prvo objaviti naša zvanična stranica, a do tada su sve samo špekulacije - najavio je predsjednik Željezničara.

Džubur je poziciju prvog čovjeka Plavih preuzeo u junu ove godine. Funkcioniranje kluba u tom periodu smatra uspješnim i dodaje da se Željo ne može osloniti na kratkoročna rješenja u vidu pomoći prijatelja "kojih realno i nema toliko". Zahvalio je svima koji to zaista jesu i koji to nesebično pokazuju.

- Svim klubovima je potrebna značajnija finasijska pomoć lokalnih institucija vlasti koja bi omogućila normalnije funkcionisanje klubova - istakao je Džubur.

Kompletan intervju sa predsjednikom FK Željezničar pročitaje OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.