open-navfaktor-logo
search
MUP ZHK
Dvije osobe završile u bolnici nakon tuče u svadbenom salonu u Posušju
Dvojica muškaraca u ranim jutarnjim satima petka povrijeđena su u tuči u svadbenom salonu u Posušju, nakon čega su prebačeni u SKB Mostar.
31.12.2021. u 12:19
get url
text

Policiju je o tome obavijestio dežurni ljekar Doma zdravlja Posušje, kazavši da se u Hitnoj pomoći nalaze dvojica muškaraca, N. P. (31) i T. B. (24) povrijeđena u tuči. Policija je odmah izašla na mjesto događaja te su trećeg učesnika u tuči I. Ć. (43) zatekli u njegovoj kući. Alkotestiranjem je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola.

N. P. (31) i T. B. (24), nakon medicinske pomoći ukazane u Domu zdravlja Posušje, upućeni su na daljnje liječenje u SKB Mostar.

S obzirom na to da je javni red i mir uspostavljen te da nije postojala bojazan da će doći do ponovnog narušavanja javnog reda i mira I. Ć. je, nakon što je saslušan na okolnosti izvršenog prekršaja protiv javnog reda i mira, pušten na slobodu.

Policijski službenici PU Posušje nastavljaju poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju dokumentiranja ovog prekršaja protiv javnog reda i mira, a po završetku prekršajne obrade počiniteljima prekršaja uručit će se prekršajni nalozi, navodi se u izvještaju MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.