open-navfaktor-logo
search
Aktivna na Instagramu
Direktorica Sarajeva opet "briljira": Nismo bili dobri, nema paketića
Ajla Alimanović, direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo, posljednjih mjeseci i dana je aktivna. A najviše na Instagramu...
29.12.2022. u 13:45
get url
text

Nakon što je ljetos izjavila kako će Sarajevo za dvije godine postati najbolji klub na Balkanu, mnogo bure izazvala je njena poruka "ratobornim" navijačima Bordo tima.

VEZANI TEKST - Direktorica Sarajeva: Pozivam "hrabre" momke što mi psuju da pokažu petlju, u klubu sam svaki dan, izvolite

- Pozivam ove "hrabre" momke što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo. A isto vrijedi i za vas NO NAME "još hrabrije" s foruma! U klubu sam svaki radni dan pa izvolite - napisala je početkom novembra direktorica Bordo tima na svom Instagram Storyju.

Ovih dana je posebno aktivna na Instagramu. Pohvalila se fotografijama sa braćom Mamić - Zdravkom i Zoranom, najpoznatijim bjeguncima od hrvatskog pravosuđa, te Andyjem Barom, hrvatskim fudbalskim menadžerom.

VEZANI TEKST - "Dva igrača malo jača": Direktorica Sarajeva u društvu menadžera koji zastupa fudbalske zvijezde

Jedna jučerašnja objava bila je i vulgarna (Nija majka pi (cenzura) rodila, hajde), a potom je ponovo "dosula sol na ranu navijačima Sarajeva".

- Nismo bili dobri, nema paketića - napisala je uz smajli koji plače i fotografiju na kojoj su Djed Mraz i prvotimci Sarajeva - Muhamed Šahinović, Dal Varešanović i Muharem Trako.

I dok se direktorica zabavlja, navijači Bordo tima ne mogu biti zadovoljni rezultatima u prvom dijelu sezone. Ekipa nakon 18 odigranih kola (odgođen derbi protiv Željezničara) zauzima peto mjesto sa 25 bodova (sedam pobjeda četiri remija i sedam poraza), a iz Kupa BiH su ispali od trećeligaša Čelika.

Brazilski napadač, Renan Oliveira, trebao bi biti prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku. On se jučer fotografisao sa dresom FK Sarajevo i u društvu Ismira Mirvića, prvog čovjeka Bordo tima. Osim njega, kako je objavio Sport1 kao novi igrač tima sa Koševa pominje se i crnogorski stoper Ilija Martinović.

Sarajevo će u drugi dio sezone ući i sa novim trenerom - Mirzom Varešanovićem, a glavni cilj će biti izboriti Evropu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.