navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponovo zaljubljena

Bivši suprug mislio da su samo prijatelji: Zanosna glumica uhvaćena kako se ljubi s novim dečkom

Već neko vrijeme u holivudskim krugovima priča se da je glumica Megan Fox, nakon što se razvela od Briana Austina Greena, ponovo zaljubljena. Na kraju je ispalo da su glasine bile tačne - fotografi su prvi put ulovili Megan s novim dečkom u šetnji Los Angelesom.

Objavljeno: 16.06.2020. u 14:41
get url
text

Držali su se za ruke, strastveno ljubili i nisu se odvajali jedno od drugog, što pokazuju i fotografije objavljene u Daily Mailu.

Megan i američki muzičar Machine Gun Kelly upoznali su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

Iako je Brian u svom podcastu ispričao kako su pjevač Machine Gun Kelly i njegova supruga samo prijatelji, iz priloženog je jasno da je od samog početka tu bilo nešto više od prijateljstva.

Megan sa bivšim suprugom Brianom Austinom Greeneom

- Nikada ga nisam vidio, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od svega što mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvijek je znala dobro procijeniti ljude. Ne želim da ljudi misle da su oni zlikovci, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina, rekao je ovih dana Brian, koji s Megan ima troje djece - Noaha (7), Bodhija (6) i Journeyja (3).

Nakon što se Megan vratila sa snimanja filma, par je odlučio da je bolje da žive razdvojeno, ispitaju svoje osjećaje i i vide kako će im to odgovarati.
No, razdvojenost je samo potvrdila ono što su osjećali, pa se slavni par odlučio ipak razvesti.

Brian je kazao kako joj ništa ne zamjera. Drago mu je što su bili iskreni jedno prema drugome, iako mu je žao njihove djece kojoj neće biti lako što više neće živjeti sa oba roditelja.