open-navfaktor-logo
search
Postrojili igrače
BHF očitao bukvicu Zmajevima: Nema više opijanja, kome nije jasno neka ne dolazi!
BH Fanaticosi i sinoć su bili velika podrška fudbalskoj A reprezentaciji Bosne i Herecgovine.
17.11.2021. u 11:37
get url
text

Međutim, najvjernija navijačka grupa naših reprezentativnih selekcija polako gubi živce. Potvrđuje to i "čitanje bukvice" nakon poraza od Ukrajine.

VEZANI TEKST - Strmoglavi pad: Ivaylo Petev najgori selektor u historiji BiH!

- Ovaj grb je sveti. Morate bolje. Jel' problem u nekome? Recite, ako je problem. Ne može se ovako igrati za reprezentaciju. Nismo vas skupili na ulici. Vi ste profesionalci neki. Nema više opijanja po kafanama. Jel vam jasno? Kome nije jasno neka ne dolazi u reprezentaciju!

Znači, trebate igrati srcem. Gledajte šta ste napravili, da je prazan stadion. Vi ste to napravili! Ne igrate srcem ljudi. Mora to bolje, mora se igrati srcem. Nije problem izgubiti 10:0, ali kad se bacaš na svaku loptu.

Našu podršku imate, ali mora se ovo promijeniti. Ibro (Ibrahim Šehić, op.a), imaš li šta reći k'o kapiten? - pitao je navijač koji se obraćao "postrojenim" igračima.

VEZANI TEKST - Šehić obećao navijačima: Nema više izlazaka, nema više kafa, ni mame svoje nećemo gledati

I onda je pred Fanatikose izašao Šehić.

- Ne pijem, ne izlazim. Ovo što se desilo je jedan igrač. Jedan icident, ovaj zadnji put. Niko ti nije izašao iz hotela, niti će izlaziti.

Sljedeći put ćemo napisati Pravilnik. Ko god bude išta uradio pogrešno ja ću ga lično ispred vas dovesti, pa ćemo ga svi zajedno naružiti. Nema više izlazaka iz hotela, nema više ni kafa, ni mame svoje nećemo gledati dok opet ne vratimo reprezentaciju na pravi put. I to vam obećavamo. Ove mlade momke morate podržati - kazao je Šehić.

Kako je to izgledalo sinoć na Bilinom polju pogledajte OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.