open-navfaktor-logo
search
Rašković Ivić otkrila
Političar podvodio djevojke i stranim diplomatama, bio prisutan i Ivica Dačić
Potpredsjednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić gostovala je u emisiji "Utisak nedjelje" i tom prilikom je istakla kako su joj italijanske diplomate pričale kako im je zastupnik u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma podvodio djevojke.
26.04.2021. u 16:09
get url
text

VEZANI TEKST - Palminim dernecima prisustvovao i Dačić: Podvođene starlete, pjevačice i djevojčice...

Ona je ispričala da je to bilo 2011. godine pred kraj njenog mandata ambasadora u Rimu.

Prema njenim riječima, grupa Italijana, među kojima su bili i počasni konzul Srbije profesor Roberto Veraldi, gradonačelnik Peskare i nekoliko poslovnih ljudi pozvani su te godine od strane Dragana Markovića Palme u Jagodinu da se upoznaju sa mogućnostima investiranja.

- Poslije mi je profesor ispričao kako je to izgledalo. Radi se o intelektualcima, ozbiljnim i oženjenim ljudima, moralno i intelektualno na svom mjestu. Tu je bio prisustan i Dačić. Profesor je rekao da su došle neke plesačice vrlo oskudno obučene, bez gaćica. One su plesale, Palma mu je prišao i upitao: "Koju si izabrao?". On mu je rekao da nije zainteresovan - ispičala je Rašković Ivić svjedočenje italijanskog profesora.

Palma je, na to, sa zgađenim izrazom lica rekao: "Pa ovo je homoseksualac, neću sa njim da imam posla", nastavila je Rašković Ivić.

- Njemu to nije bilo dosta, nego je profesoru poslao golišavu djevojku, koja ga je čekala na jastuku u sobi. Profesor je zamolio da napusti sobu. Sutradan Palma nije htio da sjedi pored počasnog konzula, odnosno profesora. Rekao je da ne može da sjedi pored homoseksualca - dodala je ona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.