open-navfaktor-logo
search
Srbija
Osumnjičeni za likvidaciju MMA borca u Beogradu su fudbaleri, objavljen i snimak kako im on pokušava pobjeći
Srbijanski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a policija je uspješno identificirala počinitelje ovog stravičnog zločina koji je potresao Srbiju.
27.02.2024. u 08:17
get url
text

Kako doznaje Blic, osumnjičeni 23-godišnji Marko Daničić i 23-godišnji Vasilije Gačević su fudbaleri.

Za dvojicom osumnjičenih raspisane su potjernice, a policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, pozivom na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Dvadesettrogodišnji Stefan Savić, preminuo je u noći 25. februara usljed zadobijenih ubodnih rana.

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a na snimci se vidi kako dvojica napadača brutalno ubijaju Savića. Na snimci do koje je ekskluzivno došao Blic, a koja traje nešto manje od dvije minute, vidi se Stefan kako bježi dok ga jure dvojica muškaraca.

Kako se vidi na snimci, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, a za njim i dvojica napadača koji ga savladavaju - jedan s jedne, drugi s druge strane.

Tačno 30 sekundi kasnije, dvojica napadača se vraćaju, šetajući Dobračinom ulicom otimajući se oko nekog predmeta nasred ulice.

Sve vrijeme opušteno hodaju, kao da 10 sekundi ranije nisu ubili mladića, a drugog teško ranili.

Oglasio se i trener smrtno stradalog Savića. On je ispričao novinarima kako je Stefan M, koji je pokušao spasiti Savića, zadobio teške povrede.

- Vidio je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. Napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo učiniti da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak - istakao je trener ubijenog Stefana.

Snimak nadzornih kamera možete vidjeti ovdje

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.