open-navfaktor-logo
search
U organizaciji Zrinjskog
Rukometni All-Star spektakl kao poticaj za razvoj mladih rukometaša
Više od 50 vrhunskih rukometaša okupilo se u Mostaru na trećem izdanju rukometnog All-Star spektakla u organizaciji Rukometnog kluba Zrinjski.
28.12.2023. u 22:23
get url
text

Gledaoci u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu imali su priliku pogledati tri revijalne utakmice. U prvoj su se sastali Veterani SRK Zrinjski i ekipe Otpisani SRK Zrinjski, u drugoj Daikin All Star protiv GumaM All Stara te susret aktualne ekipe SRK Zrinjski i kadetske reprezentacije BiH.

U središtu pažnje bio je susret ekipa Daikin All Star i GumaM All Stara za koje su nastupili, među ostalim, Marino Marić, Ivan Čupić, Nikola Prce, Fahrudin Melić, Marin Vegar, Mateo Rodin, Filip Vistorop, Ante Grbavac i drugi.

Predsjednik SRK Zrinjski Dario Pušić podsjetio je da je prvo izdanje ovog revijalnog sportskog događaja održano 2021. godine.

- Došli smo na ideju da se bivši igrači Zrinjskog okupe između Božića i Nove godine i odigraju utakmicu protiv naše trenutne ekipe. U roku pola sata dobili smo brojne potvrde pa smo te prve godine imali 70 igrača. Uz veliku podršku rukometaša koja su ponikli u Zrinjskom, poput Marina Marića, braće Karačić, Visteropa i drugih, ove godine smo doveli još neka velika imena koja nisu vezana za Zrinjski - kazao je Pušić.

Po njegovim riječima, rukometni All-Star nije samo usputno druženje već važan sportski događaj koji će imati značajan utjecaj na razvoj mladih igrača.

- Našim mladim rukometašima puno znači igrati i družiti se sa svojim idolima. Mi imamo jako dobre povratne informacije, imamo u kadetskoj reprezentaciji BiH, koja je večeras s nama, četiri svoja igrača, pomoćnog trenera, oni su svi dobili vjetar u leđa i ovo im je veliki poticaj da nastave raditi i da jednog dana postanu vrhunski europski i svjetski rukometaši - poručio je Pušić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.