open-navfaktor-logo
search
Maestro Suits
Elegantni i snažni: Rukometni Zmajevi na EURO putuju u odijelima bh. brenda
Selektor Bilal Šuman i njegovi izabranici posjetili su prodajno mjesto muških odijela Maestro Suits u Sarajevu
26.12.2019. u 15:16
get url
text

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od 9. do 26. januara naredne godine nastupit će na Evropskom prvenstvu koje će se održati u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Nakon što je do prije nekoliko dana bio čak i upitan nastup Zmajeva na historijskom EURO-u, konačnu su stigle i lijepe vijesti. Naši reprezentativci u Norvešku će putovati u odijelima bh. brenda - Maestro Suits.

Selektor Bilal Šuman i njegovi izabranici posjetili su prodajno mjesto bh. brenda muških odijela Maestro Suits u Sarajevu, gdje su nakon odabira odijela u dobrom raspoloženju pozirali pred objektivom kamere.

- Kao reprezentativci Bosne i Hercegovine ponosno nosimo odijela bh. brenda Maestro Suits i zahvalni smo za podršku koju smo dobili u ovim važnim trenucima za rukometnu reprezentaciju. Važno nam je da je odijelo koje nosimo modernog kroja, da je udobno i krojeno od kvalitetne tkanine, a u Maestro Suits smo pronašli najveći izbor muških odijela koji upravo imaju sve te karakteristike - izjavio je kapiten rukometne reprezentacije Mirsad Terzić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.