open-navfaktor-logo
search
U Sofiji
Srbijanska maratonka napadnuta na startu utrke, pala u nesvijest
Poznata srbijanska atletičarka, Olivera Jevtić bila je žrtva suludog napada na maratonu održanog u Sofiji.
12.10.2020. u 16:33
get url
text

Olivera koja je nastupila na čak pet Olimpijskih igara, te se okitila zlatom, srebrom i bronzama na Mediteranskim igrama nije mogla niti sanjati što će joj se dogoditi na posljednjoj utrci.

Naime, do nevjerojatne scene došlo u samom uvodu utrke od deset kilometara kada je napadač uletio među učesnike utrke i potom nakon označenog početka s leđa nasrnuo na Oliveru zbog čega je spomenuta pala na zemlju i zadobila hematom na glavi.

Iako je Olivera neko vrijeme bila u nesvijesti, mediji u Srbiji javljaju kako je s atletičarkom sve u redu iako se i dalje nalazi u potpunom šoku nakon neviđenih scena u prijestolnici Bugarske. Za napadačem se i dalje traga, a u međuvremenu oglasila se i Jevtić.

- Udarila sam glavom. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi kako bi mi pomogli. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi od svega. Kuk me boli, a vratit ću se odmah kući. Vidjet ću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju. Ne zna niko ko je to bio i zašto je to napravio. Trčao je u trenerci kako bi mogao sakriti startni broj, ako ga je uopće imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti - rekla je Jevtić za Sportski žurnal.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.