open-navfaktor-logo
search
Izbola ženu
Kćerka najbogatijeg sportiste mogla bi dobiti 99 godina zatvora
Iyanna Mayweather, kćerka jednog od najpoznatiji boksera na svetu i najbogatijeg sportiste Floyda Meyweathera 4. aprila je nožem izbola Lapattru Lashai Jacobs, djevojku koju je zatekla u krevetu svog dečka.
11.04.2020. u 19:30
get url
text

Bossip piše kako bi kćerka poznatog boksera mogla dobiti čak 99 godina zatvora za ovaj surov zločin, no teško je vjerovati da će se to i desiti jer do sada nije imala dosije.

Njen advokat Kurt Schaffer otkrio je kako će Iyanna demantovati sve optužbe, a sudit će joj se zbog zločina počinjenog 4. aprila nakon ponoći kada je nožem izbola Lapattru Lashai Jacobs.

Nju je zatekla u krevetu sa svojim vjerenikom poznatim reperom YoungBoyem, s kojim oštećena ima dijete.

Ovaj svjetski poznati reper ima samo 21 godinu i čak četiri sina s tri različite žene.

Problem je nastao kada je Mejvederova zatražila da Jakobs napusti stan, dok je ova tvrdila da ima sva prava da bude tu jer je svo četvoro dece ustvari njeno. Kada je to čula Mejvederova je našla nož i počinila stravičan zločin.

Inače, Lapattra se ne nalazi u životnoj opasnosti i posljedice uboda u predjelu dicepca neće biti velike.

Mayweather je privedena, a nakon što je plaćena kaucija u visini od 30.000 dolara, puštena je iz zatvora da se brani sa slobode. Ukoliko se dokaže da je kriva, odnosno da je zaista izbola Jacobs, prijeti joj kazna od pet do čak 99 godina zatvora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.