open-navfaktor-logo
search
Borilački sportovi
Akrobacije Michela Pereire, Justin Gaethje oduševio UFC svijet
Gaethje je zatražio od sudije da prekine borbu jer nije više htio udarati nokautiranog Cerronea
16.09.2019. u 10:53
get url
text

Borba Michela Pereire i Tristana Connellyja proglašena je za najbolju u UFC Fight Nightu 158 održanom u Vancouveru.

Bonusi za najbolju izvedbu pripali su Justinu Gaethjeu i Mishi Cirkunovu.

Bonus za najbolju borbu svom protivniku je osigurao bivši brazilski prvak SBC promocije. Pereiri će se u portfolio pisati borba večeri, no financijsku stranu tog bonusa neće vidjeti, budući da je dan ranije na vaganje došao pretežak, piše Fightsite. On je prvu rundu pokazao zbog čega ga mnogi smatraju najatraktivnijim borcem svijeta pa je fanove podigao na noge atraktivnim udarcima i saltima unazad.

No, isto to ga je previše potrošilo, tako da mu je u druge dvije runde nedostajalo kondicije, što je Connelly iskoristio da bi uzeo pobjedu. Nakon nje će biti još sretniji jer je "ni kriv ni dužan", zahvaljujući Pereirinim akrobacijama zaradio 50.000 dolara.

Svoj sedmi bonus u šest UFC borbi uzeo je Justin Gaethje, koji je pobijedio Donalda Cerronea nokautom u prvoj rundi. Justin je prvo krošeom žestoko uzdrmao Donalda, a zatim ga serijom udaraca poslao na koljena.

Iako bi tada mnogi drugi nasrnuli na protivnika da ga dokrajče, Gaethje je zatražio od sudije da prekine borbu jer nije više htio udarati nokautiranog Cerronea. 

Nagrađen je i Misha Cirkunov za svoju "kravatu" kojom je ugušio Jimmyja Crutea. Njemu je to prvi bonus koji je zaradio u dosadašnjoj UFC karijeri.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.