open-navfaktor-logo
search
Selektor Hrvatske
Drama Veljka Mršića na Covid-odjelu: Ne daj Bože nikome, ovaj virus je opasan
Veljko Mršić, selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske i trener Zadra, osjeća se bolje, nakon što je na prije dvije noći vozilom Hitne pomoći prebačen u zadarsku Opću bolnicu, na Covid-odjel.
26.12.2020. u 23:15
get url
text

Davor Predovan, doktor u KK Zadar, potvrdio je za Sportske novosti da Mršić nema više visoku temperaturu zbog koje je bio iscrpljen, ali i dalje kašlje, te će još nekoliko dana ostati u bolnici.

- Iskreno, malo sam "grogi", valjda od pustih lijekova, ali je konačno došlo vrijeme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpila. Po ko zna koji put želim ponoviti: "Ne daj Bože nikome" - napisao je Mršić novinaru SN, te odmah i zorno oslikao probleme s kojima se susreću zahvaćeni koronavirusom, pa je i na taj način želi ukazati na težinu stanja.

- Odmah do mene u krevetu leži mladi čovjek s obostranom upalom pluća, koji jučer, nije mogao otići do kupatila jer ga je kašalj toliko mučio kad god bi se nastojao uspraviti. Zato je važno da svi shvate koliko je ovaj virus opasan. Čuvajte se ljudi - poručio je Mršić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.