open-navfaktor-logo
search
Zvanično
Šok za sjajnog stratega: Darko Vojvodić više nije trener Borca!
Čelnici kluba sa Vojvodićem su potpisali sporazumni raskid ugovora, tako da on neće više sjediti na klupi Banjalučana
05.06.2019. u 18:59
get url
text

Darko Vojvodić od danas više nije trener banjalučkog Borca.

Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana, dobilo je zvaničnu potvrdu u danu kada Crveno-plavi igraju posljednji meč sezone, u kojoj su osvojili šampionsku titulu i izvorili povratak u Premijer ligu BiH, piše Mondo.

Čelnici kluba sa Vojvodićem su potpisali sporazumni raskid ugovora, tako da on neće više sjediti na klupi Banjalučana.

Vojvodić je ekipu sa Gradskog stadiona vodio od 20. marta prošle godine, kada je uprkos ispadanju iz bh. elite odlučio da ostane uz Borac. Produžen mu je tada ugovor, da bi u sezoni u Prvoj ligi RS ostvaren primarni cilj i izboren ekspresan povratak u Premijer ligu BiH.

Borac je u prethodnu 31 utakmicu u Prvoj ligi RS zabilježio 24 pobjede, pet remija i svega dva poraza i na superioran način stigao do titule (gol-razlika 58:14).

U Kupu BiH, Crveno-plavi stigli su do četvrtfinala, gdje ih je u dvomeču eliminisao kasniji finalista, Široki Brijeg (1:2, 0:1).
Posljednjih nekoliko mečeva Vojvodić nije vodio ekipu, s obzirom da je baš kao i igrači koji su iznijeli najveći teret tokom sezone bio na odmoru.

Iz kluba je ranije najavljeno da će sa šefom stručnog štaba biti obavljen razgovor, te da će u zavisnosti od ambicija odlučiti da li će on i naredne sezone voditi Banjalučane.

Tada su se pojavila i imena potencijalnih nasljednika, a to su Dragan Jović, Slobodan Starčević, Branislav Krunić i Simo Krunić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.