open-navfaktor-logo
search
Bez dlake na jeziku
Rade Bogdanović "ispljuvao" Crvenu zvezdu: Fener je uzeo Džeku prije njega...
Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler Željezničara i bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, opet je na naslovnicima medija u Srbiji.
22.12.2023. u 12:04
get url
text

Bivši fudbaler poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku, koji često proziva fudbalsku reprezentaciju Srbije i njihovog selektora Dragana Stojkovića Piksija, sada je "ispljuvao" Crvenu zvezdu nakon eliminacije iz Evrope i poraza u derbiju od Partizana.

Bogdanović je gostovao na TV Prva, posebno se obrušio na transfer politiku, a spomenuo je i našeg reprezentativca Edina Džeku, koji je ljetos stigao u Fenerbahče.

- Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili. Da ih je neko platio da kupe pogrešne, ne bi to uspjeli. Vi kupite Cherifa (Ndiaye), koji je u Turskoj igrao fudbal, a zamisli ispred očiju Fenerbahčea, Bešiktaša i Galatasaraya. Oni u njemu nisu vidjeli kvalitet.

Fener je prije uzeo Džeku sa 37 godina. Volio bih da mi neko kaže ko ga je predložio Zvezdi i doveo. Oni se jako puno pate. Njihov način kupovine mi je jako čudan - kazao je Bogdanović, te prozvao i Guelor Kanga, te Marka Marina:

- Imate Kangu, dokazanog da se rodio četiri godine nakon smrti rođene majke, i onda mu Crvena zvezda daje u 36. godini novi trogodišnji ugovor. Objasnite nam u čemu je fora.

Marko Marin je sportski direktor sa 35-36 godina. Ne može niko u tim godinama da bude šef skauting službe u tako velikom klubu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.